ukIQ training in Voorschoten

  • Viel de alerte blik van uw kind u direct op na de geboorte?
  • Maakte uw kind in de eerste week al (oog)contact?
  • Liep uw kind motorisch voor? Of leek de motoriek juist laat op gang te komen, omdat hij het in één keer goed wilde doen?
  • Kon uw kind al vroeg praten, met woorden en korte zinnen? Of deed uw kind dit voor een lange tijd niet, maar sprak in één keer in volzinnen?
  • Herkent uw peuter alle kleuren en heeft hij al interesse in cijfers/letters?
  • Worden aan u regelmatig ‘waarom’ vragen gesteld?
  • Heeft uw peuter specifieke diepgaande interesses, bijvoorbeeld in dinosauriërs of het heelal?

Als u bovenstaande vragen vaak met ‘ja’ kon beantwoorden, kan het zijn dat uw kind een ontwikkelingsvoorsprong heeft.

Tijdens de ukIQ training, komen kinderen in een groep, met een (mogelijke) ontwikkelingsvoorsprong van 2,5 tot 4 jaar samen. Met elkaar werken ze aan afwisselende en uitdagende activiteiten, waarin veel aandacht is voor de mindset.

Hoe ziet een ukIQ dagdeel eruit?

Tussen 9.00 uur en 9.15 uur heeft uw kind rustig de tijd om binnen te komen. Er staan uitdagende materialen klaar om alvast mee aan de slag te gaan. Als uw kind liever op een afstand observeert, mag dit uiteraard ook. Om 9.15 uur starten we met een thema dat deze dag centraal staat. Voorbeelden van thema’s zijn: bijen, bruggen, licht en donker, riolering, spijsvertering en stenen.

Naast het praten, spelen, werken en zingen over het thema is er ook een pauze om te eten en drinken en buiten te spelen. Om 11.15 uur sluiten we gezamenlijk af en bespreken we wat we hebben geleerd met elkaar. Na iedere bijeenkomst ontvangt u een verslag, zodat u weet wat uw peuter beleefd heeft.

Groep kinderen staan in het gras.
Bron afbeelding: ukiq.nl

Aanmelden voor ukIQ

Bij interesse in ukIQ kunt u vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier of een berichtje sturen naar 06-39226925. We plannen dan samen eerst een gesprek in dat telefonisch of online plaatsvindt.

Voorafgaand aan het gesprek ontvangt u een korte vragenlijst, waardoor Dominique alvast inzicht krijgt in de ontwikkeling van uw kind. Tijdens het gesprek bespreken we de vragenlijst en is er ruimte voor het stellen van vragen.

Na dit gesprek bekijkt Dominique of de groep een geschikte plek is voor uw kind. Daarna is het besluit aan u of u uw kind wil laten deelnemen. Een cyclus bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 uur, exclusief in- en uitloop van 15 minuten.


Pakket 1

Intakegesprek
6 bijeenkomsten van 9.15 uur – 11.15 uur
Verslag na elke bijeenkomst


Kosten: € 175,-

Pakket 2

Intakegesprek
6 bijeenkomsten van 9.15 uur – 11.15 uur
Verslag na elke bijeenkomst
30 minuten ouder contact

Kosten: € 200,-

Eindverslag

Een compleet eindverslag dat gebruikt kan worden voor de overdracht naar het kinderdagverblijf/peuterspeelzaal of de basisschool. Alleen mogelijk na minimaal 3 cycli ukIQ (3 x 6 bijeenkomsten).

Kosten: € 150,-


Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor een training. Neem dan contact op via ons aanmeldformulier.

Contact

Interesse in een kennismakingsgesprek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.